English Afrikaans Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Czech Danish Dutch Filipino French Greek Hungarian Indonesian Irish Italian Japanese Korean Polish Portuguese Russian Serbian Spanish Swedish Turkish
Home GDPR

PostHeaderIconGDPR

 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
 
 
    SC HARDWOOD SRL, cu sediul in Ramnicu Valcea, str. Depozitelor nr.14, cod 240426, jud. Valcea, tel: 0250737370, fax: 0250739385 va informeaza prin prezenta ca prelucreaza date cu caracter personal, care vor fi utilizate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare, in scopul indeplinirii obiectului de activitate, al oferirii, administrarii si imbunatatirii serviciilor si produselor pe care noi le oferim, pentru crearea de servicii noi, dar si pentru protejarea persoanelor vizate si a societatii noastre. Conform Regulamentului UE nr. 679/2016, persoanele vizate beneficiaza de o serie de drepturi in legatura cu datele lor personale prelucrate catre societatea noastra (dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, stergerea datelor si restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul de opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a depune plangere la Autoritatea de supraveghere, dreptul de a va adresa justitiei). Detalii suplimentare asupra tuturor aspectelor de mai sus sunt prezentate in Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal a SC HARDWOOD SRL., Ghidul pentru exercitarea drepturilor de catre persoanele ale caror date cu caracter personal sunt prelucrate in cadrul SC HARDWOOD SRL., disponibile in mod gratuit pe site-ul www.hardwood.ro si la sediul societatii.
 
1.Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal >>>click aici<<<
2.Nota de informare parteneri >>>click aici<<<
3.Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal la SC HARDWOOD SRL >>>click aici<<<
4.Ghid pentru exercitarea drepturilor vizate >>>click aici<<<
5.Cerere drept de acces >>>click aici<<<
6.Cerere drept de interventie >>>click aici<<<
7.Cerere drept de opozitie >>>click aici<<<
 
Informatiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt revizuite periodic de către SC HARDWOOD SRL pentru a asigura conformitatea cu modificarile legislative si/sau a reflecta modul în care societatea prelucreaza datele. Pentru a fi informat cu privire la  eventuale modificari, va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune.